Sedinta foto de familie in studio

Sedintele foto de familie in studio pot fi realizate oricand, in orice moment al anului. Pot fi tematice, pot fi in decoruri speciale, sau foarte simple, pe fundal alb si/sau negru, cum este sesiune foto pe care o prezint acum.

 
 

Viziunea mea pentru sedintele foto de copii si familie in studio se axeaza pe miscare si distractie. Copiii sunt foarte receptivi si bucurosi sa se joace cu parintii lor si sa creeze astfel de cadre. Intr-o astfel de sesiune foto, realizez atat fotografii de tip portret de familie, cat si cadre spontane ce surprind aceasta energie frumoasa dintre copii si parinti.

 
 

In ceea ce priveste durata sedintei foto, aceasta variaza in functie de rabdarea tuturor, insa prima pe care o luam in calcul este cea a copiilor. In fiecare sesiune foto ma orientez dupa varsta si rabdarea copiilor, numarul de tinute de imbracaminte pe care doriti sa le schimbati, precum si decorurile in care doriti sa realizam sedinta foto. Concret, o sedinta foto de familie in studio poate dura de la 40 de minute pana la o ora si jumatate, maxim 2 ore.

 
 

Legat de tinutele de imbracaminte pentru o sedinta foto in studio, am anumite recomandari, insa acest aspect il discut cu fiecare dintre voi in momentul in care stabilim sedinta foto cu toate detaliile ei. In general, tinutele voastre preferate sunt bine-venite.

 
 

Ca moment al realizarii unei sedinte foto, in cazul familiilor cu copii, de cele mai multe ori weekendul este cel mai potrivit, astfel ca am anumite zile de weekend dedicate sesiunilor foto. Recomand ca programarile sa fie facute din timp si va astept sa-mi scrieti pe pagina mea de contact, apoi impreuna vom stabili toate detaliile necesare realizarii sedintei voastre foto de familie.

 
 

Amintirile cu care veti ramane dupa ce realizam impreuna o sedinta foto de familie sunt nepretuite si au un parfum unic. Va indemn sa le pastrati intr-un album fotocarte pentru ca acesta starneste multa bucurie si readuce emotia momentului trait la fiecare rasfoire.

Va astept cu drag sa parfumam amintiri!

 
 

Parerile clientilor

 • Raluca este o persoana calda, relaxata, vesela si optimista, care a reusit sa surprinda in fotografiile realizate, emotia si naturaletea din ochii nostri. Revenim in fiecare an cu bucurie si nerabdare! Ii multumim pentru profesionalismul de care da dovada si pentru ca isi face meseria cu placere si devotament!

  Giorgiana D.

 • Draga Raluca, fotografiile tale au mod de comunicare special, transporta energie si emotii, iar momentele pe care le capturezi sunt cu adevarat unice. Iti multumesc pentru amintirile de neuitat pe care mi le-ai daruit alaturi de fiica mea. Ne revedem curand!

  Camelia

 • In aceasta era a telefonului mobil, fotografia si-a pierdut farmecul ei de odinioara. Toti surprindem momente, clipe, pana cand ni se incarca memoria telefonului, apoi le sortam, le stergem sau le dam uitarii pe un stick. Toti consideram ca stim sa facem fotografii, dar nu toti stim sa surprindem amintiri.

  Am fost o romantica, am pastrat din anii copilariei, frumos legate in albume, fotografii zimtate care imi spun povesti, povesti insa doar de mine stiute, povesti care se cer relatate. Acum insa sunt o romantica fericita pentru ca am o prietena care se numeste Raluca Badescu. Raluca nu iubeste doar fotografia, Raluca iubeste sa spuna povestea din spatele fotografiei. Fiecare vacanta, fiecare zi de sarbatoare in familie, au fost frumos legate in albume, albume care povestesc singure, care surprind pe langa momente si clipe, pe langa haz sau somptuozitate, povestea asa cum a fost ea la momentul respectiv. Albumele ei sunt povesti care se spun singure. Fotografiile parfumate aduc cu ele în prezent parfumul momentului cand au fost surprinse, facandu-le cu adevarat amintiri de neuitat.

  Adela Stanila

 • Decembrie 2017, cu o dupa-amiaza frumoasa pentru o sedinta foto de familie: ajunsi in studio, am descoperit alaturi de fotograf emotie, joaca, magia sarbatorilor. Studioul a surprins prin decorurile in spiritul Craciunului, iar fotograful prin joaca si amabilitate, sedinta sfarsindu-se cu biscuiti si lapte caldut. Multumim! Revenim cu siguranta pentru urmatoarea sedinta foto presarata cu parfum de primavara!

  Elena, mama Anei