Autenticitate, emotii, frumusete, intr-o sedinta sedinta foto in studio

Autenticitate, emotii, frumusete este un proiect personal, pe care l-am realizat impreuna cu Otilia Mantelers intr-o sedinta foto de studio, proiect inspirat de ideea “cine suntem si cum arata emotiile noastre”.

 
 

Mi-am dorit sa surpind o gama de emotii izvorate din mici povestioare extrase din ceea ce traim si simtim zilnic si am descoperit in Otilia deschidere, bucurie, frumusete, incredere si acceptare, toate exprimate in fata aparatului de fotografiat.

 
 

M-a surprins in mod placut faptul ca frumusetea izvorata din autenticitate nu are nevoie de tinute speciale sau decoruri sofisticate, ci doar de o pereche de jeans confortabili, un tricou simplu, si eventual un talisman de suflet sau vreun alt accesoriu vesel care inspira la o stare de bine.

 
 

Oricand va doriti o astfel de experienta va astept sa facem impreuna o calatorie in lumea noastra interioara, printre emotiile cu care traim, si sa aducem in fata aparatului de fotografiat acea frumusete unica, a noastra, izvorata din ceea ce suntem ca oameni unici pe acest pamant. La final veti ramane cu o colectie de fotografii “de suflet”.

 
 

Parerile clientilor

 • Raluca este o persoana calda, relaxata, vesela si optimista, care a reusit sa surprinda in fotografiile realizate, emotia si naturaletea din ochii nostri. Revenim in fiecare an cu bucurie si nerabdare! Ii multumim pentru profesionalismul de care da dovada si pentru ca isi face meseria cu placere si devotament!

  Giorgiana D.

 • Draga Raluca, fotografiile tale au mod de comunicare special, transporta energie si emotii, iar momentele pe care le capturezi sunt cu adevarat unice. Iti multumesc pentru amintirile de neuitat pe care mi le-ai daruit alaturi de fiica mea. Ne revedem curand!

  Camelia

 • In aceasta era a telefonului mobil, fotografia si-a pierdut farmecul ei de odinioara. Toti surprindem momente, clipe, pana cand ni se incarca memoria telefonului, apoi le sortam, le stergem sau le dam uitarii pe un stick. Toti consideram ca stim sa facem fotografii, dar nu toti stim sa surprindem amintiri.

  Am fost o romantica, am pastrat din anii copilariei, frumos legate in albume, fotografii zimtate care imi spun povesti, povesti insa doar de mine stiute, povesti care se cer relatate. Acum insa sunt o romantica fericita pentru ca am o prietena care se numeste Raluca Badescu. Raluca nu iubeste doar fotografia, Raluca iubeste sa spuna povestea din spatele fotografiei. Fiecare vacanta, fiecare zi de sarbatoare in familie, au fost frumos legate in albume, albume care povestesc singure, care surprind pe langa momente si clipe, pe langa haz sau somptuozitate, povestea asa cum a fost ea la momentul respectiv. Albumele ei sunt povesti care se spun singure. Fotografiile parfumate aduc cu ele în prezent parfumul momentului cand au fost surprinse, facandu-le cu adevarat amintiri de neuitat.

  Adela Stanila

 • Decembrie 2017, cu o dupa-amiaza frumoasa pentru o sedinta foto de familie: ajunsi in studio, am descoperit alaturi de fotograf emotie, joaca, magia sarbatorilor. Studioul a surprins prin decorurile in spiritul Craciunului, iar fotograful prin joaca si amabilitate, sedinta sfarsindu-se cu biscuiti si lapte caldut. Multumim! Revenim cu siguranta pentru urmatoarea sedinta foto presarata cu parfum de primavara!

  Elena, mama Anei