Albumul fotocarte

In general, albumul foto este acel obiect nepretuit in care asezam amintiri imortalizate intr-un anumit moment din viata noastra sau amintiri adunate de-a lungul anilor. Putem spune ca albumul foto este jurnalul vietii noastre, jurnal ce poate fi scris in nenumarate volume, in functie de evenimentele surprinse si redate.

Pe langa multitudinea de aparate sau alte dispozitive de fotografiat, tehnologia ultimilor ani a adus in viata noastra si modalitatea de a aseza fotografiile digitale in albume fotocarte. Sutele, chiar miile de poze adunate pot fi selectate si aranjate in albume de acest tip.

De la dimensiuni de buzunar, pana la dimensiuni speciale, cu design particularizat pe fiecare moment ales - fie el o vacanta, un eveniment major sau pur si simplu o zi obisnuita din viata noastra, albumul fotocarte starneste emotii cu fiecare fila intoarsa.

 
 

Albumele fotocarte pe care le realizez in colaborare cu un laborator foto dotat cu tehnologie avansata de print, au un design aparte, particularizat pe fiecare sedinta foto. Sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate si pot avea diverse dimensiuni: 20 x 20 cm, 20 x 30 cm, 30 x 30 cm. Numarul de file variaza in functie de numarul de fotografii incluse. Coperta poate fi de piele ecologica, laminata, sau o combinatie intre piele si laminare. Toate detaliile legate de albumele fotocarte, inclusiv preturi, se discuta si se transmit la cerere.

 
 

Parerile clientilor

 • Raluca este o persoana calda, relaxata, vesela si optimista, care a reusit sa surprinda in fotografiile realizate, emotia si naturaletea din ochii nostri. Revenim in fiecare an cu bucurie si nerabdare! Ii multumim pentru profesionalismul de care da dovada si pentru ca isi face meseria cu placere si devotament!

  Giorgiana D.

 • Draga Raluca, fotografiile tale au mod de comunicare special, transporta energie si emotii, iar momentele pe care le capturezi sunt cu adevarat unice. Iti multumesc pentru amintirile de neuitat pe care mi le-ai daruit alaturi de fiica mea. Ne revedem curand!

  Camelia

 • In aceasta era a telefonului mobil, fotografia si-a pierdut farmecul ei de odinioara. Toti surprindem momente, clipe, pana cand ni se incarca memoria telefonului, apoi le sortam, le stergem sau le dam uitarii pe un stick. Toti consideram ca stim sa facem fotografii, dar nu toti stim sa surprindem amintiri.

  Am fost o romantica, am pastrat din anii copilariei, frumos legate in albume, fotografii zimtate care imi spun povesti, povesti insa doar de mine stiute, povesti care se cer relatate. Acum insa sunt o romantica fericita pentru ca am o prietena care se numeste Raluca Badescu. Raluca nu iubeste doar fotografia, Raluca iubeste sa spuna povestea din spatele fotografiei. Fiecare vacanta, fiecare zi de sarbatoare in familie, au fost frumos legate in albume, albume care povestesc singure, care surprind pe langa momente si clipe, pe langa haz sau somptuozitate, povestea asa cum a fost ea la momentul respectiv. Albumele ei sunt povesti care se spun singure. Fotografiile parfumate aduc cu ele în prezent parfumul momentului cand au fost surprinse, facandu-le cu adevarat amintiri de neuitat.

  Adela Stanila

 • Decembrie 2017, cu o dupa-amiaza frumoasa pentru o sedinta foto de familie: ajunsi in studio, am descoperit alaturi de fotograf emotie, joaca, magia sarbatorilor. Studioul a surprins prin decorurile in spiritul Craciunului, iar fotograful prin joaca si amabilitate, sedinta sfarsindu-se cu biscuiti si lapte caldut. Multumim! Revenim cu siguranta pentru urmatoarea sedinta foto presarata cu parfum de primavara!

  Elena, mama Anei